19.08.2023, 12:14

До Дня Незалежності "Укрпошта" випустить нову поштову марку "Україна-мати"

"Укрпочта" выпустит новую почтовую марку "Украина-мать"

До Дня Незалежності України "Укрпошта" планує ввести в обіг нову поштову марку, яка отримала назву "Україна-мати". Саме так у Національному музеї історії України у Другій світовій війні пропонується перейменувати монумент, який височить на Печерських пагорбах у Києві.

До Дня Незалежності презентуємо спеціальний поштовий випуск "Україна-мати". Про це ]]>повідомили ]]>у прес-службі "Укпошти", передає Час Пік.

У випуску також буде конверт "Перший день", листівки та магніт "Україна-мати".

Марка створена українською художницею Зінаїдою Кубар у співпраці з командою "Укрпошти".

"Україна-мати" в своєму новому образі - це про переосмислення минулого, про нову епоху для кожного українця та українки, і, враховуючи реакцію за поребриком, відповідь на "кієв за трі дня", - зазначив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Марка вийде тиражем 600 тис. екземплярів. Її номінал складає U (12 грн) – вартість відправки непріоритетного простого листа до 50 г у межах України. Кожен лист міститиме 6 поштових марок, розташованих у форматі 3x2.

Старт продажу поштової марки заплановано на 24 серпня. ]]>Замовити марку]]> можна з 18 серпня, а придбати у відділеннях "Укрпошти" - з 24 серпня.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: