28.03.2024, 11:18

"Сухий закон": Встановлено повну заборону на роздрібний продаж алкоголю у Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному та 2-х районах "ЛНР"

"Сухой закон" в "ЛНР" / Иллюстративное фото

Ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник своїм указом встановив повну заборону на роздрібний продаж алкогольної продукції у двох районах та трьох містах на території окупованої Луганщини.

Ватажок т.зв. "ЛНР" Леонід Пасічник 27 березня підписав ]]>указ ]]>про повну заборону роздрібного продажу алкогольної продукції на частині окупованої Луганщини, повідомляє Час Пік.

"Встановити на території Кремінського та Сватівського муніципальних округів, а також міських округів місто Лисичанськ, місто Рубіжне та місто Сєвєродонецьк Луганської Народної Республіки повну заборону на роздрібний продаж алкогольної продукції", - йдеться у документі.

В указі наголошується, що виняток становить роздрібний продаж "алкогольної продукції, що не відноситься до спиртних напоїв, при наданні послуг громадського харчування".

Цікавий той факт, що контроль за виконанням указу "покладено на командувача 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ, міністра внутрішніх справ по ЛНР".

Якщо раніше порушник міг відбутися штрафом, якого покарання чекати від військових? Найімовірніше, розмова буде короткою і тих, хто "провинився", чекає "могилізація". Вже є інформація, що після "виборів Путіна" на окупованій Луганщині військові масово вручають повістки місцевим жителям.

Цілком очевидно, на кого розрахована ця заборона. Російським воякам на будь-які укази та заборони начхати, з цим навіть ватажок "ЛНР" не ризикне сперечатися. На життя місцевих колаборантів та можновладців цей указ особливо не вплине. Залишаються прості місцеві жителі...

А ось їх окупантам вигідніше тримати у хмільному чаді, оскільки на тверезу голову слухати "красиві казки про відродження" стає все важче. Наприклад, про відновлення аеропорту у Луганську та запуск поїздів до Москви.

Читайте також: "Десять років по тому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик