27.03.2024, 08:08

Збірна України з футболу вийшла на Євро-2024, здобувши вольову перемогу над Ісландією: деталі матчу

украина исландия

Збірна України перемогла команду Ісландії у фінальному матчі плейофф відбору на Євро-2024. Поєдинок на стадіоні "Тарчинський Арена Вроцлав" у польському Вроцлаві завершився з рахунком 2:1.

Про ключові моменти матчу розповість Час Пік.

На 30-й хвилині ісландці вийшли вперед. Форвард "Дженоа" Альберт Гудмундссон пробив з-за меж штрафного майданчика в кут, відкривши таким чином рахунок матчу.

На 39-й хвилині "синьо-жовті" були близькі до того, щоб відігратися. Однак судді побачили офсайд.

Після перерви команда України все ж таки змогла зрівняти рахунок. На 54-й хвилині Циганков отримав діагональну передачу на правий фланг від Судакова, змістився в центр і з лінії штрафного майданчика точно відправив м'яч у дальній кут.

На 84-й хвилині наша збірна забила переможний м'яч. Михайло Мудрик отримав передачу від Судакова і з-за меж штрафного майданчика в дотик низом потрапив у дальній кут.

Таким чином, збірна України здобула путівку до фінального турніру Євро-2024, де зіграє у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 з 14 червня до 14 липня 2024 року пройдуть у Німеччині.

Читайте також: Спортсмен з Луганщини у складі збірної України зі спортивної гімнастики завоював ліцензію на Олімпіаду-2024

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик