26.03.2024, 22:22

"Нехай краще буде неуком, ніж інвалідом": У Старобільську батьки хочуть порушити питання про дистанційне навчання

Оксана Мовчан | Все новости автора
фячвуц

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області все частіше лунає повітряна тривога. Батьки невдоволені тим, що дітям доводиться сидіти у сирому підвалі.

Про це повідомляють у проросійських місцевих пабліках, передає Час Пік.

Останній місяць у місті повітряну тривогу оголошують по декілька разів на день. Отже, батькам це не подобається і деякі з них турбуються про здоров'я своїх дітей, через те, що вони сидять у підвалі.

Дане питання викликало бурхливі обговорення у мережі:

"Треба йти у відділ освіти й порушувати питання про дистанційне навчання. Негоже, що діти сидять голодні в підвалі",

"Перестаньте займатися дурницями. Зараз складний час і потрібно підлаштовуватися під ситуацію і давати дитині перекус. Усім нелегко. І нам, і вчителям",

"У всіх є діти, які так само сидять у підвалі під час тривоги - кладіть дитині перекус! А якщо ці сирени будуть постійно, то що ж їм зовсім до школи не ходити?",

"Останні два дні сирена починається до кінця уроків. Можна хоча б їх скоротити! Я народжувала здорову дитину, а поки закінчить школу сидячи в сирому підвалі може стати інвалідом! Нехай краще буде неуком, ніж інвалідом", - сперечаються у мережі.

Тим часом на території окупованої Луганської області "влада" так званої "ЛНР" шукає механізм "націоналізації" покинутих квартир та будинків. Окупанти на законодавчому рівні хочуть виправдати "віджимання" порожнього житла.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Трикутник".]]>

Читайте також:

"Тепер не працюватимуть ліфти, опалення та вода": в окупованому Донецьку стався новий "колапс"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик